szeptember 1

2009.09.01. 20:35

Kis pajtasaim,

ha meg azok vagytok, es erdeklek itten barkit is. Lett volna egy remek szovegem keszuloben szeptember 1 alkalmabol, de a mai nap soran semmi  nem jott ossze, es meg baguettet is a kocsmaros szallitott nekem hazhoz.

Mind a harom kishulye itthon van, mert a suli csak csutortokon kezdodik. Az egyik termeszetesen beteg - mert miert is ne- es ezert nem tudom elhagyni a hazat, holnap sem. Reggel beszart a francia telefonom - mert miert is ne-, aztan kiderult, hogy az internet se mukodik - mert miert is mukodne- , valamint nem tudtam elmenni kajaert se - mert egy gyereknek ugye mindig betegnek kell lennie - , valamint gyogyszertarba el kellett mennem, mikor is a legkisebb kishulye vegighisztizte az utat - mert mikor nem? - , es egesz nap nem tudtam magamra 10percnel tobb idot forditani - mert hat ilyen az elet - es a rinyalastol, a hisztizesig mindent hallottam ma reggel 8tol este 8ig - mert hogy csak igy edes a pihenes - es hat a slussz poenja az egesznek, hogy heti 30orara fogok valszeg fizetest kapni, mikor csak ma meg tegnap meloztam 24et.

Ti, kedves pajtasaim, nem irtok nekem ( most az egyszer lillanak kivetel, es gratu, es koszonom ) -mert miert is erdekelnek barkit?- es ti(zso,dorco,agci,timcsi,lilla,anna, kinga;gabesz,pandi) basztok ugy beosztani az idotoket, hogy jussam ram szaros 2perc az eletetekbol, bar mindennap vagytok gepnel kb.

Ugyhogy ejj de fasza szept 1-et mindenkinek, ti legalabb tanultok, vagy csinaltok valami hasznosat, es meg lassan meghalok itten.

Beke ( poraimra) , bar lehet meg a temetesem is figyelmen kivul hagynatok

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuliett.blog.hu/api/trackback/id/tr271353814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agci 2009.09.01. 22:46:33

el kell hogy mondjam, hogy mindig rendszeresen olvaslak, csak épp nem kommentálok mindent...ahogy anno te sem tettél mindent bejegyzésemhez egy nagy J betűt a végére, csak hogy lássam, hogy elolvassam. szóval no para.
és ne depizz be. az én szívemet is kitépték, és bár mosolygok midnen nap, minden pillanatban csak ő jár a fejemben, és nem köt le semmi, bár abban igazad van, nekem legalább lenne valami, ami lekötne... tudom milyen amikor a 3 gyerek olyan erővel foglal le, mintha 5 ezren lennének, de sajna vannak és lesznek ilyen napok, főleg szerintem télen:S:S de igyekezz túlélni, légy közömsbös a sok szarsággal szemben és csak lebegj.(sztem egy idő után ez magától kialakul)
azt még meg kell mondanom, hogy a képek alapján gyönyörű helyeken laksz.
na meg azt, hogy nehogy azt hidd, hogy itt halál poén minden és egész nap gépezünk, mert múlt hét GT, aztán betegeskedés itthon, vasárnap felköltözés, és most pedig beiratkozással járó ezer geciség, nulla pihenés KINGÁNAK ÉS NEKEM, ami a te esetedben újabb mínusz pont, mivel basztál szólni róla, h ha ilyen jó fej, legalább már előtte is összespanolhatnék vele....de megbocsátjuk, mind ahogy mindent is, csak írj a továbbiakban szorgosan és mesélj nekünk mindenről.
ja és ezredik ui-ként én még midnig képeket követelek a szarosaidról!!!!
csók&love

Zsüli* 2009.09.02. 13:23:27

@agci: ej jolvanna, de bakker, teeelleg a kinga meg te egy helyre, sot talan egy szakra is mentek nem?
Faszom se latja at BGFet, alapbol nem akartam odamenni -mar nemtom miert- es tom hogy o vmi turisztikat vesz fel, es asszem magyarul, vmi masik hulye osztalytarsam vmi menedzsmentet angolul, te is mintha turisztikat, asszem....
Lillaval mivan? : D szegenyket tok sajnalom, o is teljesen egyedul lesz fent. am agci, add mar meg az otthoni szamod, masreszt kinga egydeul lakik, miert nem koltozol at hozza?
kinga egy tunder, az elso kvari baratom, es orulok, hogy megismerted, megszeretted, a multkor sajnaltam, hogy nem talalkoztatok.

Tudoom kincsem, hogy van csomo szarsag, de neked legalabb van kivel lenned, meg suliba jarsz meg minden, de tudod te nagyon jol milyen erzes, ha ertelmetlennek erzed, hogy letezel...

Mindig imadtam volna, ha az osszes baratom ismeri egymast, mar csak zsot kell megismernetek, meg timcsit, es teljes a kor.
Am buszke lehetsz a barataidra te is, pl gabi imadnivalo : )

koszonom az uzit, aztan jah, voltam tengerparton hetvegen, megyek parizsba 2het mulva, am a francia tudasom meg mindig egy szar, tok zavar : (

csokollak, sok erot, jo idot, szeretlek

ps: most hogy mar ti is joban vagytok, muszaj lesz hazamennem szulinapozni : )

kinguc 2009.09.03. 11:08:53

Kedvenc Julcsim! Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem, de ez a suli kezdés... :S A gólyatábor iszonyat jó volt, már a buszon összeismerkedtünk az Ágival. (A bulidon pont váltottuk egymást, köszöntünk, majd bye-bye)A tábor egyetlen hátránya az volt, h összeszedtem vmi vírust, torokfájás, nátha, stb... Még mindig elég szarul vok, de most, h hazajöttem, talán rendbe jövök. Ne hidd már azt drága, h ott ültünk órákat a gép előtt! Jópár percet kellett várni, h legalább a hülye neptunhoz hozzájuss egy kicsit. Ha már neptun... Ki volt az az idióta, aki kitalálta???? Grrrrrr... A regisztrációs 2 napból 3 lett, a szervezés egy hatalmas nulla. Még mindig nincs meg az órarendem, mert tegnap utsó előadáson mondták el,h akk hogy is lesznek a nyelvek... 9 olaszos van, a csoportba pedig 17en bejelentkeztek, így az meg is telt. Nem értem, h hogy lehet... No mindegy, majd adok le kurzusbővítési kérelmet, abban úgyis profi vok már! :P Képzeld, még tesire sincs hely, így a nyáron mehetek 1 hetes bicajtúrára! :D Tehát szörnyű az egész... és még pénteken is van órám...grrrrr... A lakást kifestettük, kitakarítottuk, pakolgatjuk, tiszta baba lett szerintem! :) Remélem, nem is kell olyan sokat várnom és majd meglátogatsz! ;) Vasárnap fogok végleg felköltözni, hétfőn kötik be a netet és tv-t, szal akkor végre onnét is nyomon tudom követni, h mi is van veled.
Hm... ma van csütörtök, tehát akk elkezdődött a suli a kedvenc gyerkőceidnek, nemde? Amúgy kitartás! A szememben, sőt asszem mondhatom a többiek nevében, h a szemünkben így is hős vagy! :) Őszinte leszek... azt hittem, h 1 hét után hazajössz. Szóóóval tényleg büszke vok rád! :) Fro. pedig tényleg szép, tehát fedezd fel minden egyes darabkáját. Várjuk az életjeleket, a beszámolóidat, a képeket, mindent, ami veled kapcsolatos! Légy jó! Szeretünk, puszik

Zsüli* 2009.09.03. 12:04:35

nah hi : ) tudom draga hogy huzos nektek is, es orulok, hogy hos vagyok a szemetekben, kezd kiderulni, hogy mindenki ellenem fogadott, ti szemeteeeek : ) agci mondjuk gondolta, hogy a jeg hatan is megelek.
kifestettetek az albit? ledumaltad a foberlovel vagy micsudi? amugy oktoberben biztos latogatlak, mert vhol aludnom kell, mar ha beengedsz :D
ja, oktober 24re esek bpre, ott szulcsinap, uh lehetoleg ne csinalj addigra programot, de ennek fogok szentelni egy kulon blogot.
a tiedet is hozzacsaphatjuk, ha nem banod, plusz dorconak (vele taliztal rendesen ) 6an van, uh lehetne ilyen harmas szulcsit tartani, ha gondolod. aztan 25 26 mek haza kvarra, es 27en jovok is vissza sajnos.
Most kilatasban van vmi angol no aki rouenban angol tanar, ot akarom beszervezni magamnak jovo hetre, mert bar ma bemehettem volna 3napig 4 percet toltottem max a szobamban, meg magammal, uh kicsit akarok pakolni, meg mosni,meg atnezni, hogy akkor mi is leszen a jovo heten.
Fro. nagyon szep, tudom en, csak a nepet kene kicserelni, mondjuk angolra, na az tetszene! : )
szep hetet neked is, meg vnap vagy hetfon este jo lenne dumalni, hogy mien is nagynak lenni, es egyedul eldegelni. igen, tudom hogy vmien szempontbol szar, de jovore siman koltozok hozzad (ha beengedsz) , addig meg mondom agcinak nincs hol lakni, egyelore a tesojanal van, a szamat nemtom mivel telefonom mar egyaltalan nincs (fantasztikus erzes amugy...) uh ha gondolod irj neki iwiwen.
koszonok minden szepet, aztan hetvegen talk, ezer csok, koszonom a szeretetet, az legalabb melegit

agci 2009.09.03. 22:30:16

@Zsüli*: melegítenénk mi személesen is!!!! HIPHIP HURRÁ, hogy jössz haza!!!!! várunk szeretettel:):)
akkor egy partyt kéne szervezni? hol szeretnéd? kikkel? de szerintemt úgyis intézkedsz sebesebben, mint én még csak el is képzelném a te bulájod...
képzeljétek, ma délelptt felhívtk a koliból, hogy van nekem egy hely, de hát már lebeszéltem a rékával, hogy hozzá megek, szóval mindegy:s remélem a családom nem fog éhen halni miattam.:( majd igykszem valami pluszmunkát elvállalni....
Kinga tökéletesen elemezte káoszunkat a BGF-en, de azért még nem adjuk fel!:) és hétfőn már lesz neted is meg midnen?? királyság!! remélem Rék drágám i tervezi, hogy hamarosan bekösse...
egyébként a lakásod akkor neked gyakorlatilag 5 percre van a sulitól?? csak meg ne szakadj reggelente:D:D
na mindegy Kingával majd ezeket személyesenmegbeszéljük, Juli drágám veled pedig igyekszem már én is hamarosan nyomni egy msn partyt(bár úgyi lelépsz csodanyúlként:D), de a étvégém még kérdéses, holnap Niki, szombat este elvileg Edi, vas meg már fent vagyok, és ott meg ugye csak reménykedünk az internetben, szóval majd valamikor utána próbálkozunk, oksi??
addig is készíts gyönyörű képeket végre a szarosaidról is, na meg a vadiúj hajadról;) (amúgy h h új a hajad, hát a távozásodr lett új, nem??)
még egy utolsó kérdés: mi van az angol nőddel?? nem nagyon értettem azt a részt.
puszeszmuszesz:*

kinguc 2009.09.07. 17:49:56

És vééégre... bekötötték a netet! :) Leadtam az indexet, voltam vásárolni, szal egész jó kis napom volt. :)Hazajössz????? Wáááá, de jóóóó! persze, h lakhatsz nálam! ;) Ez nem is kérdés... Csinálunk egy hatttalmas bulit!
Remélem, most, hogy a kölykeid járnak suliba, kicsit könnyebb dolgod van, nem? kevesebbet vannak otthon, meg a leckék... A franciád meg fejlődni fog! Kezdésnek a beilleszkedés volt a feladatod, nem pedig az, h perfect francia legyél! Szóval csak nyugi, türelem! ;)
A gólyatáboros betegség még mindig kínoz... De már kezdem megszokni! :) Jó lett volna az elején kifeküdni, és akkor már el is felejthettem volna. No mindegy... Helyzetjelentés részemről megtörtént, rajtad a sor!
Várunk haza! Puszik
süti beállítások módosítása