A buvos 30

2009.10.16. 13:40

Biztosan lattatok azt a jo baratok reszt mikor Rachel betolti a 30-at.

Hiaba csinalt Monica csokis palacsintat, hiaba vettek ajandekokat ("Jokat?" "Arrol a listarol valasztottunk, amit hetekkel ezelott adtal") Rachel nem akar se felkelni, se 30 eves lenni. Vegiggondolja, hogy mit ert el 30eves koraig, es nincs megelegedve. A hirtelen melankoliat uj piercinggel, uj activitikkel akarja eluzni, aztan vegul egy tervet keszit, minek a vegen rajon, hogy rossz uton halad es valtoztatnia kell.

Persze ott vannak az apro elemek, amik mindig feldobnak egy-egy reszt, mint peldaul "a pradanak van 2eve, hogy kijojjon a kismama ruhakkal" es hogy eskuvojenek megtervezese masfel ev, vagy hogy Chandler kartyaja szerint o a nagymama, kinek boldog szulinpot kivannak, es akit azzal vigasztalnak, hogy "jiobb lefele ballagni a hegyrol, mint alatta fekudni".

Rachel padlot fog, mint korabban a preciz Monica, aki leitta magat, vagy mint Phoebe, aki egy ev kesesben volt, es rosszkor unnepelte a buvos 30-at.

Erdekesseg, hogy fogalmam sincs hogy er veget ez a resz. Nem tudom,  vegul Rachelnek jobb kedve lesz -e vagy sem. De nem is fontos.

Most a kisannarol van szo, aki a mai nap betolti a 30at. Haver , en oszinte tisztelettel gratulalok neked, hogy minden probleman, betegsegen, balhekon, csalodasokon,melovaltasokon tulkuzdotted magad, es lassan 20eve engem is elviselsz.

Tobb okbol ideztem fel neked ezt a jobaratok reszt, tezsverem. Remelem nalad semmi ketsegbeeses nem jon elo, nem veszel sportkocsit, nem kerdezed, hogy "miert uram?", es hasonlok.... Komolyra forditva a szot:

Biztos vagyok, hogy mivel te szilveszterkor is mindig melankolikus vagy, a szulinapok is ilyesmit ideznek elo nalad, foleg egy ilyen szep kerek szam. Masreszt a 17-es szulcsimre irtal egy levelet, amit kihoztam magammal franszeba. Lenyege, hogy belul kell rendbejonnod magaddal, hogy belul kell unnepre keszen allnod, es nem a kulsosegekkel foglalkoznod. Egyszer kovetkezik be minden szam, fontos kello hangulattal tisztelegni. En hetek ota felek az enyemtol, szerintem egy csoppet te is igy vagy a tieddel.... de ne tedd! A ket puklidhoz, a ket kerek pofazacskodhoz illik a kerek 30  : )

Nagyon boldogsagos szuletesnapot kivanok tezsverem.... nem tudom, hogy amit vegigfuttatsz az agyadban az mennyire pozitiv, de orulok , hogy a tesom vagy es koszi , hogy el tudtal viselni eddig, ehhez sok sikert kivanok  a jovore nezve is : ) Remelem vagod, hogyha nem lettel volna, sokkal kevesebb hulye szavajarasom, gesztusjelem, es rosszabb humorom lenne, nem lett volna kivel besetalgatnom hajnalokban a munkyba, kirohogni a sok hulyet, es a legfontosabb! Nem tudom emlekszel -e, de a pufieknak anno te bizonyitottad be, hogy telleg megtanultam a tevebol angolul, meghozza magas szinten. Na az, nagyon jol esett : ) Meg a bujaki teraszan volt, hogy kiprobaltuk tudasom....

Na, rovidre fogom a nyaladzast, mert "meg azt hiszitek, hogy nem borotvaltam le a labam" (chandler apja las vegasban)

Szeretlek haver, sok szep napocskas oszi-teli-nyari-tavaszi napot, keves esot es gondorodesi problemat, es mindenekelott happyseget kivanok neked : )

Beke! Peace out!

Ps. Ha jo leszel az ajandekodhoz kapsz egy zsetont (Joey zsetonjahoz hasonlot, amit Katienek adott)

" Egy ora KOZOS vasarlas julival"  : )  Ugyis mindig akartal, szerettel...vagyis az elejen , mig el nem kezdtuk : )

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuliett.blog.hu/api/trackback/id/tr631454107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása