Mi is az a gondorodes?

Kedves pajtasaim, az egy csaladi szohasznalat arra, ha a kis furtok a fejeden szabalytalanul, kisebb es nagyobb, valamint a fo, hogy idegesito formaban hullamosak lesznek.

Megis miert hivjuk ezt gondorodesnek?

Vannak ugyanis olyan tincsek, akik eloszretettel  gondorodnek be rendesen. de ne gondoljunk julia roberts vagy whitney houston hajara, ez sajnos meg sem kozeliti azt. Tezsveremmel lassan egy evtizede kuzdunk e eletmegkeserito hajproblema ellen, ami osszel es telen tetozodik a remek esozesek miatt. Emailjeiben, amit elvezettel olvasgatok biztosan talalok mindig egy mondtatot: "....es gondorodik....

Pajtim, te, akinek nincs ilyenje, vagy nem erzi (amit fel nem foghatok , hogyan tortenhet) ezt nem ertheted. A fajdalmat, hogy milyen formasra levagatod (vagy vagod,mert egyre ugyibb leszek) es erre az istenert nem all ugy, mert az esonek surgosen esnie kell...es nem segit se esernyo, se sapka, se kocsi, se semmi...veged.

El kell mondanom kedves tezsverem, hogy nekem mar egy eve megszuntek gondorodesi problemaim a draga fodraszomnak koszonhetoen, de egyenesnek meg most sem mondhato mindig, hajszarito nelkul pedig Courtney Love nezz ram vissza a tukorbol (felreertes ne essek, magamat szebbnek tartom nala)

Nos, azt kepzeljetek el, hogy ugy mentem el harom napra parihba hogy egy fesun kivul semmi hajcuccot nem vittem. Se kefet, se lakkot, se egyenesitot, sot meg hajszaritot se.

Ez  -ugy erzem - egy hatalmas lepes volt.<most jon az a resz, hogy tapsolsz, es ram szavazol <

Buszke is vagyok ra. Es mint kiderult, Parih nagyon is ertekelte a lepesemet. 3napig volt olyan a hajam amilyen, es komolyan mondom volt egy feelingje,tetszett, nem zavart.

De ehhez Parihban kellett lennem.

Parihban mindenki otthon van, aki aterzi a szepseget a zsufolt, regi kis kavezoknak a koszos asztalaival, a vizes eszpresszoival, az osszetomorult ulohelyekeivel -10cm valaszt el a masik asztal vendegeitol- ,es a humorista pincereivel. Ehhez meg hozzaadodik a kozlekedesi kaosz, ami szerintem a napolyi kupit is felulmulja, a galambok, akik itt teljesen elfajzottak, es sokszor tamadasba lendulnek... Parih baratja minden muvesznek, mindennek, ami mas , mint a megszokott. Kisjuli ezert is remekul erezte magat.

Zenghetnek odakat  a kulturalis latvanyossagokrol, de azokat le se fenykepeztem - tudjatok, az a fontos ami korulotte zajlik:  a shakespeare konyvesbolt, a szajna-menti konyvarusok, az afrikai menekultek, china town, a kvzok, restok,  ezermillio bevandorlo, a zsenialisan oltozott emberek, a mocsok az utcakon, a ferrarik es biciklisek, ...

Epp Hemingway Fiestajat olvasva muszaj ideznem: Paris is a party.

Egyszeru es igaz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuliett.blog.hu/api/trackback/id/tr91400735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása